начало

Лилана излиза от ареста Лилана излиза от ареста

За слабите социални и здравни грижи

Осигурителноправни казуси
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


За слабите социални и здравни грижи

Мнениеот iliander » 06 Юни 2011, 21:47

В република България се знае,че пенсията на един учител в средното школо с около 40 години трудов стаж-НЕНАДВИШАВА 300лв.!
За това не е учудващо защо по централни улици има скитници и просещи хора!
Мотивацията на младите хора да се трудят по-родните градове клони към Нула(0),защото се знае,че извън страната на"запад"(колкото по-на "запад" ,толкова по-добре ..!) за труда си емигрантите получават заплати несъизмерими с тези в страната ни!
iliander
Младши потребител
 
Мнения: 87
Регистриран на: 10 Май 2011, 11:40

Re: За слабите социални и здравни грижи

Мнениеот iliander » 18 Юли 2013, 07:35

В държавата"Абсурдистан",царувал Цар ТИКВА през лето 2012!..

Цачева ще издаде разпореждане, за да се извърши поправка в ”Държавен вестник” БГНЕС

Техническа грешка остави безработните без 100 млн. лв.
News.dir.bg - 18 декември 2012, 13:36
При публикуването на бюджета на ДОО за 2013 г. в "Държавен вестник" е допусната техническа грешка, свързана с дефицита на фонд "Безработица".

Това съобщи председателят на парламента Цецка Цачева в началото на днешното извънредно заседание. В текста е изписан дефицит от минус 63 030 200 лева, а става дума за 163 030 200 лева. Цачева ще издаде разпореждане, за да се извърши поправка в "Държавен вестник". Ще бъде уведомен и държавният глава.

Депутатите започнаха работата си с второ четене на промени в Закона за публичното предлагане на ценни книжа. Те ще обсъдят на първо четене и промени в Кодекса за застраховането, както и два законопроекта за изменения в Закона за автомобилните превози.

В програмата на днешното извънредно заседание са и второ четене на промените в Закона за защита на класифицираната информация, в т.нар Закон за досиетата, както и в Закона за преобразуване на Строителните войски, Войските на Министерството на транспорта и Войските на Комитета по пощи и далекосъобщения в държавни предприятия.
Борис-Бойко "Цар Тиква"

До 1989 г. България има 20% световен пазарен дял в производството на електро- и мотокари и държи 18% от световния пазар на радионавигационна апаратура. Четвърт век по-късно, в условията на свободно пазарно стопанство и бидейки част от най-проспериращия икономически съюз на планетата, страната ни няма нито един световнопризнат промишлен продукт, а в обзорните доклади на Европейския съюз българската индустрия се дава като пример за ниска добавена стойност и архаична зависимост от наличните природни ресурси.

Оказа се,че най-добрият и качествен български продукт на пазара е ...шоколадите на "Своге"!
iliander
Младши потребител
 
Мнения: 87
Регистриран на: 10 Май 2011, 11:40


Назад към Осигурително право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron