начало
Шест заплати отгоре за по-специални магистрати Шест заплати отгоре за по-специални магистрати

Как да напиша жалба до полицията?

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Как да напиша жалба до полицията?

Мнениеот Ани » 04 Авг 2005, 12:44

Имаме построен малък магазин, който още не функционира. Две поредни вечери неизвестни лица чупят с камък витрините и днес реших да подам жалба до полицията. Как се прави това? /Обектът не е охраняван/
Ани
 

Мнениеот MS » 04 Авг 2005, 14:31

Не се изисква някакъв специален ред.Нека да е адресирана до началника на съответното РПУ, изложете фактическата обстановка,къде се намира магазина, кога е открит или ще се открие, кога и как е станало въпросното събитие, отправете молба за съдействие и за предприемане на необходимите мерки за установяване на извършителя. А ако знаете кой е , примерно съсед или конкурент - посочете го ,може да пуснете жалба и до районна прокуратура.
MS
 


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron