начало

Столични адвокати дават безплатни консултации на хора с материални затруднения Столични адвокати дават безплатни консултации на хора с материални затруднения

отглеждане на пауни

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


отглеждане на пауни

Мнениеот juli5397 » 12 Юни 2021, 22:20

Здравейте,имам проблем и се обръщам към вас за професионална помощ или мнение.
Какво трябва да предприема и как да постъпя по следния казус.
Живеем в село,на 15 км. от голям град,съседите ни решават да отглеждат пауни,8 на брой са в момента.
В близост са до къщите,подложени сме ежедневно и нощем на тормоз от шума който издават тези птици.
От затоплянето м.март до сега тия птици са в размножителен период и не спират да викат и крещят,не знам как да се изразя,чуват се на километри.Когато не са в размножителен период крещят при говор,при звук като пазачи.
Това е ежедневен тормоз за мен,детето ми и семейството като цяло.Не се спи,не стой,не се живее от тия птици.
Правени са опити за разговори,не желаят да се съобразят с нас,няма да ги махнат,и не ги интересува ние как живеем,това е от 2 години.
Детето ми не иска да стои вкъщи,изнерви се,даже ми казва,че не иска да се прибира,такъв тормоз,времето което може да излезе на двора да играе,не се стои навън.
Изразиха се така:" закона ми позволява да ги отглеждам,ще си правим каквото искаме".
Смятам че живота и здравето на хората е по-важно от това на тези птици и не би трябвало да са за домашно отглеждане(мисля че се водят диви птици или декоративни)Какви действия да предприема,хората са с възможности и ми се струва,че няма да мога нищо да направя.
juli5397
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 09 Мар 2010, 19:27

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron