начало

ВСС хареса най-радикалния модел с реформа на цялата система на съдилищата ВСС хареса най-радикалния модел с реформа на цялата система на съдилищата

За неплатени такси вход няколко месеца = 615 лв. със запор

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


За неплатени такси вход няколко месеца = 615 лв. със запор

Мнениеот abraksos » 28 Ное 2020, 23:20

Осъдиха ме за неплатени такси вход, за чистачка нали... за няколко месеца от една квартира преди 5-6 години зад съдебната палата... Бях наел таванска стая. Освен че ме осъдиха, всички наематели също освен мен, щото домакинката съдила за пореден път хазяйката ни адвокатка, пък хазяйката се оправдала на делото с нас, тая адвокатка ме е дала на ЧСИ и ми наложили запор по сметката... Забележете, за няколко месеца само, никой не ми е искал такса вход никога...
На делото обаче са пропуснали да кажат, че имаше публичен дом във входа на долните етажи и клиентите пикаеха пред входа в двора на сградата, а никой не чистеше, това е сградата и входа с китайския ресторант (който също ползва входа), където върти трамвай 5.
Та за няколко месеца неплатени такси вход, понеже въобще не ходих да се обяснявам в съда, не съм получил никакво писмо за доброволно плащане на еди каква си сметка, та сега запора ми е за цели 615 лева. За мене това е пълен абсурд с Румен Бахов.
Има ли някой адвокатска мисъл да ми даде съвет какво да правя, аз мисля да съдя България в Страсбург, българския съд по-точно и прокуратура и като цяло скапаната ни държава.
abraksos
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 28 Ное 2020, 23:16

Re: За неплатени такси вход няколко месеца = 615 лв. със зап

Мнениеот katerinakuch » 01 Дек 2020, 16:34

Обърнете се към адвокат за съдействие. Дайте му номера на делото, по което сте осъден и нека той да прецени какво може да се направи за Вас.
katerinakuch
Активен потребител
 
Мнения: 1139
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта


cron