начало

Назначиха двама заместници на главния прокурор, Пламена Цветанова подаде оставка като член на ВСС Назначиха двама заместници на главния прокурор, Пламена Цветанова подаде оставка като член на ВСС

Изпълнителен лист

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Изпълнителен лист

Мнениеот randi_r » 22 Мар 2019, 12:09

Здравейте!
Моля за помощ! Преди година ми бе съставен АУАН и после Нак. постановление. Обжалвах го в съда и спечелих и двете дела - в районен и адм. съд. След това по ЗОДОВ заведох дело срещу институцията, която ми издаде нак. постановление пред адм. съд и той излезе с решение да ми бъдат възстановени разходите по делата.
Въпроса ми е: сега изпълнителен лист ли трябва да вадя, с молба до кой съд (вероятно административния, който гледа делото по ЗОДОВ)? След това как да уведомя държавния орган, който ми дължи парите и в какъв срок е длъжен да ми ги изплати?
Благодаря!
randi_r
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 14 Май 2013, 16:35

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron