начало

Прокуратурата разследва престъпление срещу републиката след записи на Божков Прокуратурата разследва престъпление срещу републиката след записи на Божков

относно сроковете но съда1

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


относно сроковете но съда1

Мнениеот tochotocho » 05 Фев 2019, 20:17

Получих Решение на Съда , в срок от 7 дни да обжалвамe = В посочения срок заведох ЗАЯВЛЕНИЕ- на какво основание срокът е 7 дни , а не едномесечен, и в момента подавам НЕ ЖАЛБА, а изискване,несъгласие, протест с Решението на съд по този срок и формулата М О Л БА !!! Изчаках умишлено 6 месеца и исках процедура по делото. Отговорът бе, че не са спазени формата т.е. бланката ИСКОВА МОЛБА,. Съдът не разглежда такива ОСПОРВАНЕ, НЕСЪГЛАСИЕ и пр. , а само ЖАЛБА !!!!
Е жална ти майка ! но ако в песента не се жали майката , а стрината.
tochotocho
Потребител
 
Мнения: 414
Регистриран на: 16 Юни 2013, 22:34

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 7 госта


cron