начало

Отнемането на недекларирани на границата пари, комбинирано със затвор или глоба, противоречи на правото на ЕС Отнемането на недекларирани на границата пари, комбинирано със затвор или глоба, противоречи на правото на ЕС

Фирма

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Фирма

Мнениеот moonligh7 » 28 Дек 2018, 03:33

Здравейте,

в началото на 2018 е получен доход,който възнамерявахме да осчетоводим чрез ООД в процес на регистрация.Минаха много месеци в подготовка по учредяване на дружеството,бизнес планът за дейността,намиране на персонал и т.н. и най-накрая сме готови да го учредим.Съгласно търговския закон може да се извършва дейност и преди учредяване/вписване на ООД.Кои са всички документи,в които трябва да се отбележи,че при получаване на доходът дружеството е било в процес на учредяване?Има ли срок от датата на получаване на дохода,в който дружеството трябва да бъде учредено/вписано,за да може въпросният доход да се осчетоводи през това дружество?
moonligh7
Младши потребител
 
Мнения: 48
Регистриран на: 09 Апр 2013, 17:21

Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron