начало
Орган към Съвета на Европа настоя за реформа на съдебната Орган към Съвета на Европа настоя за реформа на съдебната "реформа"

Приложение със седмичната програма за университет.

Поставяне и решаване на правни казуси
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Приложение със седмичната програма за университет.

Мнениеот axlstone » 21 Мар 2017, 03:39

Здравейте! Аз съм студент първи курс и разработвам мобилно приложение за моя университет със седмичната програма. Те не дали съгласие, нито са забранили това, защото не съм питал. Също така мобилното приложение ще съдържа реклами, който биват показвани чрез Google Admob. Въпросът е дали когато кача приложението университета може да ми направи някакъв проблем от правна гледна точка или от страна на техния правилник? Ако направят проблем мога ли да се защитя по някакъв начин? Ако не бъде удобрено от ръководството на университета ще бъде ли легално да го кача въпреки тяхното несъгласие?
Благодаря ви предварително.
axlstone
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 21 Мар 2017, 03:30

Re: Приложение със седмичната програма за университет.

Мнениеот axlstone » 25 Мар 2017, 03:23

Някой?
axlstone
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 21 Мар 2017, 03:30


Назад към Взаимопомощ


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron