начало

Започва подаването на документи в конкурса за ДСИ Започва подаването на документи в конкурса за ДСИ

Съвет

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.


Съвет

Мнениеот Димитър » 28 Сеп 2004, 22:30

Здравейте !
Имам покана от САЩ . Моля дайте ми линк или съвет какъв е най-СИГУРНИЯ начин да мога да стигна до там .С каква виза или зелена карта или ... просто всички възможни начини за това.Покана е от човек който е от 8 години там и също е със зелена карта.И кое е по добре да направя : аз ли да отида там за да сключа брак с този човек или тя да дойде тук.Моля помогнете ... ще Ви поканя на сватбата
Благодаря Ви предварително
Димитър
 

Re: Съвет

Мнениеот лидия » 28 Сеп 2004, 23:02

Според мен по-лесни ще ви бъде да сключите брак тук.Изискват се много по-малко документи и няма усложнения.В ритуалната зала на вашият град могат да ви кажат какви документи са ви необходими на вас и на партньора ви.
лидия
 

Re: Съвет

Мнениеот Gosho » 28 Сеп 2004, 23:05

Е това с поканата за сватбата вече звучи свежо. За да стигнете дотам не е нужно да сключвате брак с жената. Както и да го погледнем обаче, по-евтино ще ви е да сключите брак тук - т.е. тя да дойде тук. Но проверете в консулския отдел, а още по-добре е тя да проучи нещата оттам. Кандидатствайте и вие за зелена карта. Може и да имате късмет, щом толкова сте се засилили да ходите там. Ако сте студент и знаете малко английски, сигурно ще ви е още по-лесно.

успех все пак
Gosho
 

Re: Съвет

Мнениеот галина » 08 Окт 2004, 19:29

Според мен по-бързо и лесно е да сключите брак тук.Но нека все пак преди това тя да провери нещата там,за да не се окаже,че сте женени,пък те не ви искат и трябва да живеете разделено.Тогава пък ще се питаш защо си се женил,като не живеете заедно.И все пак от сърце ти желая успех.
И все пак да не забравиш за поканата.Всички ще чакаме.Успех!
галина
 


Назад към Гражданство


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron