начало

Член на СИК е глобен с 1000 лева, след като гласувал два пъти на евроизборите Член на СИК е глобен с 1000 лева, след като гласувал два пъти на евроизборите

ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG

Казуси свързани с придобиване, установяване, освобождаване и възстановяване на гражданство. Статут. Визови проблеми.


ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG

Мнениеот гост » 24 Окт 2005, 21:30

ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.
гост
 

Мнениеот bl » 24 Окт 2005, 23:05

трябва да провериш, дали си реабилитиран. Или дай повече информация за осъждането - кога е влязла в сила присъдата, за какво престъпление, каква е неговата правна квалификация и какво наказание ти е наложено. Имаш ли други осъждания?
bl
 

Re: ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG

Мнениеот Гост » 25 Окт 2005, 12:41

[quote="гост"]ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.Съден сам за смъртен случай предеэвикан от автомовилна катастрофа,при коят0 аз сам вода4а на МПС-то(няма друго МПС на патя ,на 17год. сам,нямам книжка за никаква категория,загина майка ми, която беше на задната седалка на колата).Осъдиха ме на 18 год. (пълнолетен) эа непредумишлено убийство и наказанието ми е административно, глоба от 200лв. а после ми казаха че трябва да платя и 190лв , като раэноски по делото и след като платя обшто 390лв ще трябва да мине 1година за да получа свидетелство за съдимост.
Гост
 

Re: ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG

Мнениеот гост » 25 Окт 2005, 12:49

[quote="Anonymous"][quote="гост"]ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.Съден сам за смъртен случай предеэвикан от автомовилна катастрофа,при коят0 аз сам вода4а на МПС-то(няма друго МПС на патя ,на 17год. сам,нямам книжка за никаква категория,загина майка ми, която беше на задната седалка на колата).Осъдиха ме на 18 год. (пълнолетен) эа непредумишлено убийство и наказанието ми е административно, глоба от 200лв. а после ми казаха че трябва да платя и 190лв , като раэноски по делото и след като платя обшто 390лв ще трябва да мине 1година за да получа свидетелство за съдимост.Сега сам на 19 и още не сам платил ништо поради финансови затроднения.
гост
 

Re: ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG

Мнениеот Гост » 25 Окт 2005, 13:36

гост написа:
Anonymous написа:
гост написа:ако сам осъждан эа непредумишлено убийство(бях непълнолетен) и не сам си платил административното накаэание+раэноските по делото-400лв общо, но не съм бил в эатвора.Съден сам за смъртен случай предеэвикан от автомовилна катастрофа,при която аз сам водача на МПС-то(няма друго МПС на патя ,на 17год. сам,нямам книжка за никаква категория,загина майка ми, която беше на задната седалка на колата).Осъдиха ме на 18 год. (пълнолетен) эа непредумишлено убийство и наказанието ми е административно, глоба от 200лв. а после ми казаха че трябва да платя и 190лв , като раэноски по делото и след като платя обшто 390лв ще трябва да мине 1година за да получа свидетелство за съдимост.Сега сам на 19 и още не сам платил ништо поради финансови затруднения.
Гост
 

Re: ще ме пуснат ли на екскурзия изван BG

Мнениеот гост » 25 Окт 2005, 13:45

Не сам осъждан за ништо друго.
гост
 

Мнениеот Sluchaen » 27 Окт 2005, 18:42

Ne bi li mogal niakoi da otgovori na tozi vapros?
Men lichno mnogo me razvalnuva tova, koeto prochetoh?
Ne bihte li miogli da pomognete sas savet?
Sluchaen
 


Назад към Гражданство


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron