начало

ВКС ще тълкува дали и кога е допустимо разгласяване на материали от разследванията ВКС ще тълкува дали и кога е допустимо разгласяване на материали от разследванията

Лични данни

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Лични данни

Мнениеот marina678 » 14 Ное 2020, 08:46

Здравейте. Не намерих друг раздел в който да се обсъждат лични данни. Питането ми е свързано с писмо от общината към друго лице, където са написани трите ми имена и адреса. Т.е. две писма с еднакво съдържание, като едното е предназначено за мен, второто за другото лице. Съответно в писмото са написани моите три имена и адрес и на другото лице същите данни. Общината има права за обработване на лични данни, но има ли право да изпраща писма до лица в които са вписани данните на трето лице при условие, че тези хора нямат права за обработване на лични данни? Не е ли редно писмата да са адресирани само до едно лице, независимо, че съдържанието е едно и също без личните данни на другото лице?
marina678
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 10 Ное 2020, 18:26

Назад към Интелектуална собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron