начало

ВКС ще тълкува дали и кога е допустимо разгласяване на материали от разследванията ВКС ще тълкува дали и кога е допустимо разгласяване на материали от разследванията

Използване на радио и тв програми

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Използване на радио и тв програми

Мнениеот mladenv » 24 Ное 2019, 19:13

Сайт желае да архивира обществено значими предавания в писмена форма. По ТВ се излъчва интервю, в сайта - излиза писмено. Възможно ли е това да се прави без заплащане и без съгласието на телевизията, по някоя от хипотезите на чл.24 от закон? Примерно по т.10 предаването да се привежда в писмен вид, удобен за глухи граждани? Сайта ще се издържа от реклами. В разни вестници и информационни агенции гледам, че се публикуват така разни интервюта, но дали със съгласие на съответната телевизия или не?
mladenv
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 24 Ное 2019, 18:56

Назад към Интелектуална собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron