начало

Част от витражите в Съдебната палата осъмнаха като почернени Част от витражите в Съдебната палата осъмнаха като почернени

Авторско право върху материали публикувани на сайт

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Авторско право върху материали публикувани на сайт

Мнениеот qwerty12 » 04 Авг 2017, 15:09

Здравейте,

Разработвам сайт, в който ще се публикуват материали за студенти - лекции, теми, презентации и пр, които ще се свалят свободно на файлове. Голяма част от темите са мои произведения, но има и такива, които са на други автори, които са ми ги предоставили. Аз съм частно лице, не фирма. Въпросът ми как мога да защитя авторските права на материалите, така че недоброжелатели да не ги използват с комерсиална цел. Достатъчно ли е да сложа на въпросните материали "Всички права запазени", както и на сайта?

Благодаря,
qwerty12
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 23 Юли 2017, 21:09

Назад към Интелектуална собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron