начало

Борисов за снимките в спалнята: Една прекрасна госпожа нащрака всичките тези работи Борисов за снимките в спалнята: Една прекрасна госпожа нащрака всичките тези работи

електронен подпис/електронно подписване

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


електронен подпис/електронно подписване

Мнениеот serina » 20 Май 2015, 10:10

Здравейте,
Искам да развивам бизнес като преводач на свободна практика като превеждам електронни документи (Word, pdf и т.н.). Във връзка с това искам и да подписвам договорите си с клиентите електронно - чрез сайта rightsignature.com. Той се различава от общоприетото разбиране за електронен подпис, но позволява подписване чрез движене на мишката или с писалка върху iPhone. Не знам обаче този вид електронно подписване дали се признава като валидно в българските съдилища. На сайта са цитирани американско и европейско законодателство, което разрешава този вид подписи. Бихте ли ми казали при нас как стоят нещата?
Благодаря предварително.
serina
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 20 Май 2015, 10:07

Назад към Интелектуална собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron