начало

Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения

Авторски права в интернет сайт

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Авторски права в интернет сайт

Мнениеот j_zahariev » 25 Яну 2011, 22:38

Здравейте, искам да ви попитам относно нещата с авторските права в интернет и по- специално използването на марки в сайтове. С мои колеги направихме онлайн игра с мотори, състезания, класации и т.н. , но това мисля няма значение. Въпросът ми е имаме ли право да използваме марките на моторите(Suzuki, Yamaha, Honda) в сайта. Можем ли да бъдем съдени заради използването на тези известни марки и има ли някакъв начин, по който да заобиколим това. Например, ако използваме само моделите, без техните имена и емблени, дали това би променило нещата. Ще ви дам и линк към сайта, за да можете и нагледно да видите за какво става въпрос: http://www.faststreets.com (надявам се да не се приеме като някаква реклама).
Акаунт за играта: test парола: test
Съжалявам, ако съм задал въпроса си много объркващо, питайте ме всичко, което не е ясно. Благодаря предварително.

Поздрави,
Йордан :)
j_zahariev
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 25 Яну 2011, 22:24

Re: Авторски права в интернет сайт

Мнениеот vokial » 18 Мар 2011, 11:17

От къде са взети моделите (изображенията)? Изрязани от някой сайт или другаде? Рисувани от вас? Направили сте снимка на действителен мотор, който сте обработили с програма?
vokial
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 11 Мар 2011, 20:10


Назад към Интелектуална собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron