начало

Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения

Форум, който да се превърне в книга?

Защита на авторски и сродни права, индустриална собственост, патенти и полезни модели
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Форум, който да се превърне в книга?

Мнениеот silverr » 12 Мар 2010, 14:26

Та значи ситуацията е следната - създали сме форум за роулплей, като сме измислили име, история, помещения и т.н., които представляват изписан текст, като книга. Измислили сме предистория на всичко, свързали сме го с рамките, поставени от Стефани Майър в "Здрач". Един от потребителите ни има намерение да пише книга, в която действието да се развива именно в обстановката, която сме създали за форума. Въпросът ми е ако тази книга стигне до публикуване, как се разрешава въпроса с това, че всъщност ние сме създали терена, на който ще се развива историята? Трябва да се подписва нещо, проценти, чудесии.. Ако може някой да ми обясни на ЛС как стоят нещата, ще съм много благодарна, тъй като ми дойде като гръм от ясно небе и не съм сигурна как трябва да процедирам.
silverr
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 12 Мар 2010, 14:22

Назад към Интелектуална собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron