Страница 1 от 1

С.Г. Груп отново

МнениеПубликувано на: 30 Юни 2017, 15:08
от naria
ЗДравейте, изчетох една от темите за горната колекторска фирма, но имам малко по-различен въпрос. Всъщност са доста въпроси.
Получихме една хартийка (закачена на вратата докато ни няма), която се води с гръмкото име "Уведомление" - само толкова. Това парче лист е адресирано до починал преди 7 години човек. Наследничката (майката) е направила още преди години пълен отказ от наследство. Уведомяват починалия човек, че са възникнали просрочени и изискуеми финансови задължения (не се знае какви са по размер, от кого са...), които могат да доведат до следващи съдебно-процесуални действия. За да ни стане ясно какъв е вида на тези задължения, трябвало в 10-дневен срок да се свържем на посочени телефони. Видях напечатаното име на въпросната СГ Груп и реших поне да проверя тези телефони какви са - в смисъл - на официалният им сайт има обявени 2 телефона за връзка, но нито един от тези два телефона не съвпада с посочените в "листчето". Въпросното листче е без подпис, изходящ номер, отрязано грубо с линийка от едната страна. В рамките на тези 7 години от смъртта на човета никога не сме получавали никакви документи за наличие на неизплатени задължения.
Та въпросът ми е - какъв е форматът на "Уведомяването"?
Дали няма да предизвикам телефонен терор ако се свържа с тези мутри?
Какво мога да направя – законно! за да се отървем от подобен тормоз!?
Предварително Ви благодаря.

Re: С.Г. Груп отново

МнениеПубликувано на: 30 Юни 2017, 15:28
от gridiron
Код за потвърждение: Избери целия код
Дали няма да предизвикам телефонен терор ако се свържа с тези мутри?

Правилно Ви подсказала интуицията .В никакъв случей не се обаждайте от ваши телефони.даже да си скриете номера пак ще Ви засекът !

Re: С.Г. Груп отново

МнениеПубликувано на: 30 Юни 2017, 16:39
от ivanov_p
Не се занимавайте повече с тях. Ще съдят починалия, което само ще ги натовари с разноски.