начало

Кризата с COVID-19 стана аргумент в полза на военното правосъдие Кризата с COVID-19 стана аргумент в полза на военното правосъдие

Шум от строеж

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Шум от строеж

Мнениеот brumbrum » 13 Юни 2017, 08:05

Здравейте,

Търся малко помощ относно строеж намиращ се в Столична Община, район Студентски. В непосредствена близост до Зимен дворец на спорта се появи строеж който причинява неудобство на всички съседни сгради със започващи в 7:00 строителни дейности.

За Столична Община намерих една единствена наредба която би засегнала времето за тези дейности, но тя е отменена - Наредба № 1 за обществения ред на територията на Столична община.

Търся съвет - по какви начини и към кои инситуции мога да пусна жалба. На какво мога да я обоснова, при все, че Столична Община няма нареджа уреждаща това.

За сега смятам да пусна една жалба до кметовете на район Студентски и Столична Община, но поради липсата на нареджа за тези неща мога да разчитам само на добра воля за намеса. Малко ме съмнява, че ще има резултат.
brumbrum
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 13 Юни 2017, 07:58

Re: Шум от строеж

Мнениеот bobi9 » 13 Юни 2017, 09:05

Според Вас в колко трябва да започва строежа? :mrgreen: От любопитство питам..
bobi9
Потребител
 
Мнения: 300
Регистриран на: 21 Фев 2014, 17:46


Назад към Строителство и регулация


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron