начало

Срокът за повишаване по вече приключен конкурс да започва да тече от решението на ВСС Срокът за повишаване по вече приключен конкурс да започва да тече от решението на ВСС

Община и Софийска вода

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Re: Община и Софийска вода

Мнениеот emilgrigorov » 01 Май 2013, 09:29

Преди години имах случай (така започват повечето разговори в областта на строителството ...) , където предписанието беше за изграждане на 3 километра ф100 . Човекът каза "Добре", и си монтира 3 кубиков резервоар, с хидрофор. Цялата му инсталация е на минерална вода, карат му я периодично, и въобще не е скъпо.
За подобно решение си трябва проектантът да си напрегне ... прецизиране, сезонно ползване, брой обитатели ...
Има и други варианти, съвместими с горното решение.
Нормативно е трудно защитимо, откъмту закостенялост. Но - съдебно си е защитим, макар че, и до там няма нужда да се стига... Със "собствен водоизточник" може да се заобиколи някой и друг препъни - камък.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител
 
Мнения: 2836
Регистриран на: 21 Яну 2012, 11:11

Re: Община и Софийска вода

Мнениеот julyanvonemona » 01 Май 2013, 17:45

Абе то има и инсталации за събиране на питейна вода от атмосферната влага (канадски), ама де да знаеш и до там можеш да изпаднеш, занимаваЙки се с общиинарите и техните суб продукти общинските разпределителни ВК дружества.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител
 
Мнения: 5482
Регистриран на: 21 Яну 2010, 07:52

Re: Община и Софийска вода

Мнениеот mega_licht » 25 Май 2017, 23:10

Здравейте, попаднах тук на неволите със Софийска вода, но гледам, че коментарите са от 2013 година..... дали все още е отворена за коментари тази тема?
mega_licht
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 25 Май 2017, 22:46

Предишна

Назад към Строителство и регулация


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron