начало

Мобилно приложение ще събира доброволно от гражданите данни за коронавируса Мобилно приложение ще събира доброволно от гражданите данни за коронавируса

Община и Софийска вода

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Re: Община и Софийска вода

Мнениеот emilgrigorov » 01 Май 2013, 09:29

Преди години имах случай (така започват повечето разговори в областта на строителството ...) , където предписанието беше за изграждане на 3 километра ф100 . Човекът каза "Добре", и си монтира 3 кубиков резервоар, с хидрофор. Цялата му инсталация е на минерална вода, карат му я периодично, и въобще не е скъпо.
За подобно решение си трябва проектантът да си напрегне ... прецизиране, сезонно ползване, брой обитатели ...
Има и други варианти, съвместими с горното решение.
Нормативно е трудно защитимо, откъмту закостенялост. Но - съдебно си е защитим, макар че, и до там няма нужда да се стига... Със "собствен водоизточник" може да се заобиколи някой и друг препъни - камък.
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител
 
Мнения: 2836
Регистриран на: 21 Яну 2012, 11:11

Re: Община и Софийска вода

Мнениеот julyanvonemona » 01 Май 2013, 17:45

Абе то има и инсталации за събиране на питейна вода от атмосферната влага (канадски), ама де да знаеш и до там можеш да изпаднеш, занимаваЙки се с общиинарите и техните суб продукти общинските разпределителни ВК дружества.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител
 
Мнения: 5488
Регистриран на: 21 Яну 2010, 07:52

Re: Община и Софийска вода

Мнениеот mega_licht » 25 Май 2017, 23:10

Здравейте, попаднах тук на неволите със Софийска вода, но гледам, че коментарите са от 2013 година..... дали все още е отворена за коментари тази тема?
mega_licht
Нов потребител
 
Мнения: 3
Регистриран на: 25 Май 2017, 22:46

Предишна

Назад към Строителство и регулация


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron