начало

Съдът отмени отнемането на лиценза на „Еврофутбол“ Съдът отмени отнемането на лиценза на „Еврофутбол“

Домоуправителят се крие - как да постъпим?

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Домоуправителят се крие - как да постъпим?

Мнениеот nova_1 » 08 Юли 2015, 16:32

[list=][/list] Домоуправителят ни се "покри" - не отваря, не вдига телефона си. Не сме правили събрание от 2 години и половина, въпреки настояване от страна на живущите; 3 месеца не е плащал на чистачката на входа; имаме проблем с покрива и ред други неща. Какво да направим? Дайте ни съвет.
nova_1
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 26 Авг 2007, 20:30

Re: Домоуправителят се крие - как да постъпим?

Мнениеот lakavitsa » 08 Юли 2015, 23:53

Свиквате извънредно ОС и си избирате ново ръководство по предвидения от ЗУЕС ред. Протоколирате с избрания предварително протоколчик решението на това ОС и си избирате нови контролни / управителни органи. В Протокола се записва колко не са платени от кога докога, каква сума и пр. И живота си продължава.

Животът на структурата по ЗУЕС също, ОС на собствениците или Сдружение. С този протокол може да поискате по съдебен ред събраните от него средства. Това е един от вариантите. Моя съвет е да не се отлага. След като не вдига телефона си. Поискайте някакво обяснение с кратко писмо, от автора на това питане във форума, например. Или от другиго. Успех.
lakavitsa
Потребител
 
Мнения: 671
Регистриран на: 26 Май 2010, 14:00


Назад към Етажна собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron