начало

Иван Гешев: За какво да подавам оставка? Че си върша работата? Иван Гешев: За какво да подавам оставка? Че си върша работата?

Психично болна съседка

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Психично болна съседка

Мнениеот jeraldin » 16 Юни 2014, 09:08

Имаме съседка с психично заболяване. Която денонощно ни притеснява.
Стои на прозореца си и приказва всякакви абсурди. Лошото е, че и заплашва и ни нарича с неприлични епитети. Страхувам се, че в един момент може да стане и агресивна. Майка и също не беше наред и беше ударила една съседка по главата и жената след време се спомина. Дъщеря и също има проблем. Това е така от много години. Тя живее в съседната кооперация,но ни дели само една ограда и всеки път. когато излизаме сме на щрек. Жената която живее над нея, тичешком излиза.
jeraldin
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 15 Юни 2011, 00:24

Re: Психично болна съседка

Мнениеот lakavitsa » 16 Юни 2014, 16:42

И какво е питането към останалите форумци тук в крайна сметка? Такива като тази жена ги има повсеместно в сградите на ет. собственост, къде с по-силни, къде с по-слабо изразени психични отклонения. И не само там.
lakavitsa
Потребител
 
Мнения: 671
Регистриран на: 26 Май 2010, 14:00

Re: Психично болна съседка

Мнениеот jeraldin » 16 Юни 2014, 16:59

Има ли институция към,която да се обърнем за помощ? Тя трябва да се лекува.
jeraldin
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 15 Юни 2011, 00:24

Re: Психично болна съседка

Мнениеот lakavitsa » 16 Юни 2014, 17:11

първо се обърнете към близките й, като първо предложение, но все пак трябва да сте напълно сигурна в това си твърдение. В ет. собственост сме имали кротка и трудно предвидима съседка, която до последния си миг, не показа агресивност...Беше и заключена, което не е най-доброто решение. Знае ли някой, може ли някой да предвиди кога напълно психично нормален може да залитне в другата посока. Почнете от близките на жената. Ако и те го потвърдят, щото може да има и ответна реакция от тяхна страна, можете да поумувате и с други съседи какво да процедирате по-нататък. Повтарям, аматьорски, потърсете близките й. Изключително внимателно. Преди психиатрията. Преди предприемането на стъпки като лясковските...
lakavitsa
Потребител
 
Мнения: 671
Регистриран на: 26 Май 2010, 14:00

Re: Психично болна съседка

Мнениеот jeraldin » 16 Юни 2014, 17:16

Жената живее сама от дълги години. От време на време отсъства и предполагам, че я настаняват за лечение, защото когато се появи ни познава и е любезна. След месец два пак нещо и става. Ще намерим начин да се свържем с мъжа и.Благодаря Ви за вниманието.
jeraldin
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 15 Юни 2011, 00:24


Назад към Етажна собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron