начало

25 години е продължило дело на болен работник срещу шефа му 25 години е продължило дело на болен работник срещу шефа му

Tема: След спечелено дело в Адм. Съд Смолян с/у кмет на общи

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Tема: След спечелено дело в Адм. Съд Смолян с/у кмет на общи

Мнениеот alex_marinoff » 18 Ное 2012, 21:26

Tема: След спечелено дело в Адм. Съд Смолян с/у кмет на община-пак никакъв реален резултат за мен,даже не ми присъждат и адв. rазноски!

Водих дело в Административен съд –Смолян (АСС) срещу кмет на община заради незаконно строителство в мой собствен имот по Закона за достъп до общ. инф. (ЗДОИ) - двама на брой кметове за вече 5 год. не ми предоставяха стр. разрешение просто защото няма такова (по мое собствено разследване ).

Всички държавни институции, чрез които опитах да реша проблема без да водя скъпи дела през „НЕЗАВИСИМАТА” съдебна система, се правят на "ударени с мокър парцал" и показват изключително арогантно поведение на безнаказаност (защото най-вероятно се подкупват от богата фамилия, извършила незаконното строителство или се правят на „царе с абсолютна власт” )- а те са 4 на брой прокуратури ( РП, ОП, АП, ВКП ), МВР, РДНСК в Смолян, Пловдив и София !
АС- Смолян реши делото в моя полза- задължи кмета да ми предостави вс. документи , свързани с незаконното стр. , но не посочва в решението си в какъв срок трябва да стане това! И кой в край на краищата ще затвори незаконния обект в моя имот?

НО В ЧАСТТА ДА МИ БЪДАТ ПРИСЪДЕНИ ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ДЕЛОТО ( 10 ЛВ. ДЪРЖАВНА ТАКСА И 200 ЛВ. ХОНОРАР ЗА АДВОКАТА МИ , А ТОВА СА ОКОЛО, по скоро далеч над 1/10 ОТ РЕАЛНИРЕ РАЗХОДИ, КОИТО НАПРАВИХ, ЗАЩОТО СЪМ ОТ СОФИЯ, А ТРЯБВАШЕ ПОСТОЯННО ДА ПЪТУВАМ ДО СМОЛЯН ПРЕЗ ТЕЗИ 5 ГОДИНИ ! ) СЪДИЯТА КАЛИНКА МЛАДЕНСКА от АСС ПРИСЪЖДА САМО 10 ЛВ... МАКАР , ЧЕ В ДЕЛОТО ИМА ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ НА АДВОКАТА МИ ЗА ПЛАТЕНИ НЕМУ 200 ЛВ. ХОНОРАР..., а по време на делото лично аз , а и адвоката ми настявахме за това (факт, установим по протокола на делото )...?!
Цитирам част от решението и ( то може да се види в сайта на АСС и е с номер 202 / 2012 ) : „Не са представени по делото писмени доказателства..., че договорените 200 Лв. са действително заплатени”...!?!
Очевидно и нея са я подкупили или са и наредили „отгоре” да не "пипа кмета" на ГЕРБ....!

Въпросите са ми :
- как да си взема тези 200 Лв ? Пак аз ли да обжалвам с ново дело и още по- големи хонорари във ВАС- София”? Има ли начин тя , ако е направила техническа грешка , да си коригира решението, преди аз да го получа официално и с това да приема юридически решениеро?
- възможно ли е моя адвокат ( с над 40 год. стаж, сред тях 20 год. шеф на Окръжен съд- Смолян ) да ме е подвел с този официален документ, с който аз му платих на ръка 200,-Лв. далеч преди да започне делото?
- къде да заведа дело срещу общината ( главен виновник за незаконното строителство ) за пропуснати ползи и по кой закон- по местоживеенето ми в София или другаде и в кой съд- РС- София ?
- мога ли да водя делото за пропуснати ползи и срещу другите виновни за бездействието си държавни институции- напр. РДНСК- Смолян и срещу собственика на възползвалия се от незаконния обект- фризьорски салон, който му носи печалба вече 5 год. а на мене ми причинява пропуснати ползи ?
- кой все пак ще спре или ликвидира незаконното стрпителство в моя имот?

Благодаря предварително за мнения !
alex_marinoff
Младши потребител
 
Мнения: 44
Регистриран на: 18 Ное 2012, 14:03

Назад към Етажна собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта


cron