начало

Пет кабелни оператора ощетили големи телевизии с над 10 млн. лв. Пет кабелни оператора ощетили големи телевизии с над 10 млн. лв.

Акустичното дюшеме на съседите отгоре!!!

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Re: Акустичното дюшеме на съседите отгоре!!!

Мнениеот dikobraz » 21 Май 2014, 23:44

deleda написа:Споменах ли, че съседите имат 2 кучета. В тази връзка имам едно питане - прието ли е или не това, че трябда да имаш съгласието на съседите, за да отглеждаш куче в апартамента? Чета, че е обсъждано, но май не са го приели...

http://www.lex.bg/bg/laws/ldoc/2135579104
Закон за защита на животните.

Чл. 34. (1) Не могат да се отглеждат кучета и котки в жилища в сграда - етажна собственост, на площ по-малка от:
1. за куче:
а) от малки породи до 10 кг - 6 кв. м;
б) за средни породи до 25 кг - минимум 8 кв. м;
в) за големи породи над 25 кг - минимум 10 кв. м;
2. за котка - минимум 6 кв. м.
(2) Площта се изчислява като обща с хората, живеещи в жилището.

и следващия член 35

Въпроси
- Имате ли домова книга и притурката към нея за отглеждани животни в Ет.С. и регистрирана ли е в общината.
- Тези кучета имат ли регистрация ?

Успех
dikobraz
Потребител
 
Мнения: 164
Регистриран на: 14 Ное 2005, 20:33

Re: Акустичното дюшеме на съседите отгоре!!!

Мнениеот julyanvonemona » 22 Май 2014, 06:30

deleda Казусът Ви има едно сигурно решение, но то е извън предмета на този форум. Състои в отговора на един единствен въпрос и той е "Аз за себе си по-значима ли съм от целия социум или не". Ако след като много сериозно го обсъдите със себе си, отговорите на този въпрос с "да" това означава, че имате вяра в неповторимостта и уникалността на собствения Ви живот, и че за Вас той стои над всичко, което най-общо казано се нарича инстинкт за самосъхранение. Този инстинкт е заложен в генома на всяка жива твар, включително и в homo sapiens. За разлика от останалите твари, homo sapiens притежава греха предаден му още от Адам и Ева, а именно; ял е плода от дървото на познанието. Конкретно във Вашия случай тук ще намерите отговора на следния по същество технологичен въпрос. Той е:
"За да отстраня застрашаващите ме фактори какво мога да направя, така че отстраняването да е ефективно, а аз да понеса минимални или никакви вреди!". Веднъж отговорили на първия въпрос с "да" значи че Вие сте уникална и това ви дава право на всяко решение - от физическото отстраняване, на лицата или имуществото или и двете на лицата които Ви застрашават, до ходенето на църква и молби към Господ Бог за спасение душите на тези които следва да понесат последствията. Това е основното. За всеки етап от материализирането на взетото Ваше решение каквото и да е то си има специалисти. За собствената ви душа няма смисъл да мислите - на първия въпрс Вие сте казали "да". От вас се иска само да ги откриете и да ги употребите за целите които преследвате, като през цялото време мислите за собствената си безопасност.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител
 
Мнения: 5482
Регистриран на: 21 Яну 2010, 07:52

Предишна

Назад към Етажна собственост


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron