Страница 1 от 1

Замърсяване на входната врата

МнениеПубликувано на: 23 Мар 2012, 06:02
от dream1984
Здравейте, имам доста сериозен проблем от повече от 6 месеца.
Сменихме входната врата на блока и сега е чистак бърсак, но разни куриерски фирми и съдилища лепят нон-стоп лепенки по вратата и прозорците което ме побърква, тъй като сме платили над 1000лв за нея и се старая да я запазим нова.
Въпросът ми е дали може да се подаде жалба срещу тези куриерски фирми за замърсяване на етажна собственост и дали общината ще им звънне да ги предупреди, аз вече звънях веднъж, заплаших ги и с физическа разправа :) и те спряха да ги лепят по толкова долен начин - целите лепенки а само горе в края, но сега пак започнаха и ми писна и искам да подам жалба с качеството си на домоуправител.
Другия въпрос е дали има точка в ЗУЕС която мога да използвам за това или просто трябва да подам жалба?

Re: Замърсяване на входната врата

МнениеПубликувано на: 23 Мар 2012, 08:01
от Standbay
Поръчвате да ви израбятят табло за обяви - предлагат се най-разнообразни.
Монтирате го на подходящо място до/на входнота врата и си гледате кефа. Единствената ви грижа - на вас или на чистачката периодично да премахвате неактуалните обяви и съобщения. Дори и това може да не правите - те които лепят обявите сами ще се оправят и с това

Re: Замърсяване на входната врата

МнениеПубликувано на: 27 Мар 2012, 09:47
от dream1984
И ако не спрат?

Re: Замърсяване на входната врата

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2012, 12:12
от Standbay
dream1984 написа:И ако не спрат?

Песимист :evil:

Re: Замърсяване на входната врата

МнениеПубликувано на: 22 Фев 2019, 08:24
от colby617
Монтирате го на подходящо място до/на входнота врата и си гледате кефа. Единствената ви грижа - на вас или на чистачката периодично да премахвате неактуалните обяви и съобщения. https://mobdro.io/

Re: Замърсяване на входната врата

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2019, 20:51
от trando58
Общо взето,нищо не може да се направи, защото е случая трябва да се търси индивидуална вина и никоя фирма,няма да бъде заставена да понесе отговорност,размитата неустановената вина е липса на вина. Това с таблото е интересна идея,но само при положение ,че има място за монтирането му. Другият вариант е камера и персонализиране на виновника.