начало
Орган към Съвета на Европа настоя за реформа на съдебната Орган към Съвета на Европа настоя за реформа на съдебната "реформа"

декларация по чл.33 от ЗС?

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот Мария » 12 Май 2004, 11:25

Някой може ли да ми публикува една такава декларация,за отказ на съсобственика да изкупи другата част от имота, че никога не съм писал и не знам как да я оформя, Моля ?

Благодаря !!!!!!
Мария
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот де 2 » 12 Май 2004, 12:13

Някой? ... моля?
де 2
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот boba » 12 Май 2004, 12:38

Оформяш я точно по текста на закона или отваряш "Ръководство по нотариални действия във връзка със собствеността" на Омарбалиев и преписваш. Не мога да си я намеря в момента в компютъра, иначе щях да ти я изпратя. Описваш точно и пълно имота!
boba
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот де 2 » 12 Май 2004, 12:44

Mersi !!!!
де 2
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот Emilya » 12 Май 2004, 12:46

В чл.33 Зс е предвидено продавача да представи декларация, че други съсобственици няма и че редовно поканените не са се отзовали. Тази декларация е предвидена от закона и неистинското й съдържание носи наказателна отговорност. Пример:
Emilya
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот де 2 » 12 Май 2004, 12:49

primer?
де 2
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот Emilya » 12 Май 2004, 12:55

ДЕКЛАРАЦИЯ
Подписаният ................................................................. от ..............................,ул.................................................., декларирам, че освен съсобственика ........... в имота в гр..........................., ул............................, №...., или парцел ..........., квартал .... и т.н. 8 точно описване на имота/ други съсобственици няма. На отправената покана до съсобственика ми / съсобствениците ми/ същият не се отзова в дадения му /им/ срок да изкупи продаваемата от мен ........ идеална част от гореописания имот, при условията, посочени в нотариална покана №.......... от ......... год. ДЕКЛАРАТОР.
А ето и образец на Декларация на съсобственик, който отказва:ДЕКЛАРАЦИЯ
Подписаният ................................................. от гр........................, ул..........................,№....... заявявам, че се отказвам да купя предложеният ми имот - ......... идеална част от .................................................................../ описва се подробно имота/, собственост на ....................................................................................Същият може да продаде своята идеална част на когото пожеале и при каквито условия намери за добре.
Тази декларация давам на основание чл.33 от ЗС.
Декларатор:
Emilya
 

Re: декларация по чл.33 от ЗС?

Мнениеот де 2 » 12 Май 2004, 14:32

Mnogo mersi !!!!!
де 2
 


Назад към Съсобственост и делба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron