начало

Кметът на Несебър излиза от ареста срещу гаранция от 40 000 лева Кметът на Несебър излиза от ареста срещу гаранция от 40 000 лева

Покупка на апартамент за ползване от децата ми от предишна в

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Покупка на апартамент за ползване от децата ми от предишна в

Мнениеот cappytem » 09 Май 2018, 11:54

Здравейте! Имам нужда от правен съвет. Имам 2 деца от предишна връзка, не сме имали брак. Искам да купя апартамент, в който да живеят децата ми с майка си и който да остане за тях щом навършат пълнолетие. В момента те живеят под наем, който плащам аз. Допълнително плащам и издръжка. Издръжката не ми е съдебно наложена, по-скоро е доброволна. Апартаментът ще се изплаща от мен, като майката ще внесе първоначалната вноска с нейни средства. Майката в момента няма финансова възможност за поделяне на разходите.

Въпросите ми са:
- Как да се запише собствеността върху апартамента?
- Може ли да се заложи, че при навършване на 18 годишна възраст децата ще разполагат с апартамента за собствено ползване (искам да имат възможност да живеят самостоятелно там)?
- Кой да бъде кредитополучател по ипотечния кредит при положение че в началото само аз ще изплащам кредита, но след време и при промяна в обстоятелствата (ако в жилището се нанесе и друг човек), ще очаквам и майката да участва във вноската?

Идеята е сделката да е ок и в интересите на всеки от двама ни - възможно най-честно.
Благодаря предварително!
cappytem
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 09 Май 2018, 11:28

Назад към Покупко-продажба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Google [Bot] и 2 госта


cron