начало

Идея за откриване на процедура за преместване на съдии смути членове на ВСС, не я подкрепиха Идея за откриване на процедура за преместване на съдии смути членове на ВСС, не я подкрепиха

Разписка без срок за продажба

Правила на форума
Ако искате да Ви помогнат, помогнете и Вие: Българската Коледа - http://www.bgkoleda.bg/ ; SOS Детски селища България - http://www.sosbg.org/ ; Спаси, дари на .... - http://www.save-darina.org/ ; И АЗ МОГА - http://www.icantoo.eu/ ; Единен дарителски номер - http://dmsbg.com/projects_list_actual.php ; Коледа 365 - http://koleda365.org/ ...


Разписка без срок за продажба

Мнениеот lkg » 16 Сеп 2003, 10:54

През м/май продавах павилион с оборудване за кафене.Клиент даде капаро за него,като каза че след два дни ще го вдигне.Още не се е появил.През ден го търся по телефона.Никакъв ефект.Какво да правя?Имаме разписка ,но в хея не е отбелязан срокът за фактическата покупка.
lkg
 

Re: Разписка без срок за продажба

Мнениеот bgjurist » 16 Сеп 2003, 11:30

Пратете нотариална покана до купувача. След това той следва да си изпълни задължението да получи вещта; в противен случай изпада в забава.
bgjurist
Потребител
 
Мнения: 966
Регистриран на: 11 Сеп 2002, 14:11

Re: Разписка без срок за продажба

Мнениеот Djeni » 16 Сеп 2003, 11:53

Да, с нотариална покана. Определете му срок за да получи вещта. След този срок, както казва колегата ще изпадне в забава.
Djeni
 


Назад към Покупко-продажба


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron