начало

Рашков обяви, че поне 123 политици и граждани са следени по време на протестите Рашков обяви, че поне 123 политици и граждани са следени по време на протестите

Изискване на информация от АСП

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Изискване на информация от АСП

Мнениеот tyronne » 05 Апр 2021, 18:18

След нефелния отговор, който си мисля че даже е напълно незаконен, но и кзлд си траят и не знам какво да им напиша на АСП, изниква въпроса как се снабдяваме с необходимото съдебно удостоверение, за да получим така зорко пазен сигнал срещу нас в асп, на база на който сигнал сме проверявани, губили сме пари, време, нерви, а АСП женичката продължава зорко да търси своя бонус от началниците за добре свършена работа неспирайки с проверките и обажданията, бог да я поживи.

https://i.imgur.com/BK3vf5x.png

https://i.imgur.com/l0MIX0k.png
https://i.imgur.com/ZwdhZ7r.jpg :)
tyronne
Потребител
 
Мнения: 159
Регистриран на: 24 Мар 2011, 22:16

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron