начало

Гражданите на ЕС няма да правят заверки на удостоверения за раждане, брак или смърт Гражданите на ЕС няма да правят заверки на удостоверения за раждане, брак или смърт

Хаджииство, хаджия!

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Хаджииство, хаджия!

Мнениеот tochotocho » 16 Ное 2018, 21:26

Посетили сме Божи гроб и имаме издаден църковен документ и документ от израелската турист. служба . На практика по църковните норми сме ЖАДЖИИ. Искам пред името ми напр- ТОДОР да се прибави хаджи Тодор! Освен това съм химик и физик, науч.сътр. и дотук Как следва да се подредят тези титли,звания :
обикновено завършилите медицина пишат д-р Христо ...... при мен редно е химик, физик, науч.сътр. ХАДЖИ Тодор .... но Общината се разсейват. било сложно, компютъра не го хващал !
Гледам напоследък завършили икон.образование пишат ДИПЛОМИРАН ИКОНОМИСТ. Та аз също съм дипломиран химик и физик и после науч.сътрудник!
Ще си позволя да коментирам - завършилите юр.факултет са ЮРИСТИ, не са адвокати. Адвокат е професия , не е звание , но си го пишат пред фамилията- адвокат Георгиева!.
tochotocho
Потребител
 
Мнения: 220
Регистриран на: 16 Юни 2013, 22:34

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron