начало

Съдът потвърди уволнението на военен следовател-букмейкър Съдът потвърди уволнението на военен следовател-букмейкър

Акт за минаване на червено.

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Акт за минаване на червено.

Мнениеот mehmed90 » 16 Авг 2018, 22:43

Добър вечер, вчера ми написаха акт в Пловдив, за тези, които са от Пловдив съответно на бул Санкт Петербург където е Мак Донълдс. Светна зелено за направо а аз завих за дясно, но се оказа че за дясно има друг светофар, който в този момент светеше червено не съм видял и патрулката е била зад мен веднага ме спряха и ми съставиха акт.

Копието от акта, който ми дадоха е почти нечетим където се описа нарушението. Понеже колата не е на мое име а на името на баща ми, а в описанието на акта пише че карам лек автомобил с еди кой си номер и на кое лице е, и като се загледах видях че са объркали ЕГН-то на баща ми, понеже егн-то е с 10 цифри а там фигурират 9 изпуснали са една 0.

Понеже имам книжка от 7 години, това ми е първият акт и просто не възразих понеже видях че найстина са прави и съм пресякъл на червено понеже когато свети зелено за направо за надясно е червено....

Та въпроса ми е може ли като излезне НП да обжалвам акта поради точно объркване на ЕГН-то на баща ми или е безмислено.

А също така аз не съм от Повдив а от Гоце Делчев и ми казаха да си проверя в кат Гоце Делчев след 1 месец дали е излезнало НП ако не да бъде заверено за още 1 месец. Но както аз съм студент в Пловдив и почти си седя там а постоянният ми адрес е в Гоце Делчев мога ли да заверя акта в Пловдив?

Благодаря предварително.
mehmed90
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 16 Авг 2018, 22:31

Re: Акт за минаване на червено.

Мнениеот mehmed90 » 16 Авг 2018, 22:51

Също така искам да добавя че в Акта пише че съм на 28 години а има месец до навършването им.
mehmed90
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 16 Авг 2018, 22:31


Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron