начало

Обявиха кои ще са новите съдии по вписванията. Останаха 12 незаети места Обявиха кои ще са новите съдии по вписванията. Останаха 12 незаети места

Акт за минаване на червено.

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Акт за минаване на червено.

Мнениеот mehmed90 » 16 Авг 2018, 22:43

Добър вечер, вчера ми написаха акт в Пловдив, за тези, които са от Пловдив съответно на бул Санкт Петербург където е Мак Донълдс. Светна зелено за направо а аз завих за дясно, но се оказа че за дясно има друг светофар, който в този момент светеше червено не съм видял и патрулката е била зад мен веднага ме спряха и ми съставиха акт.

Копието от акта, който ми дадоха е почти нечетим където се описа нарушението. Понеже колата не е на мое име а на името на баща ми, а в описанието на акта пише че карам лек автомобил с еди кой си номер и на кое лице е, и като се загледах видях че са объркали ЕГН-то на баща ми, понеже егн-то е с 10 цифри а там фигурират 9 изпуснали са една 0.

Понеже имам книжка от 7 години, това ми е първият акт и просто не възразих понеже видях че найстина са прави и съм пресякъл на червено понеже когато свети зелено за направо за надясно е червено....

Та въпроса ми е може ли като излезне НП да обжалвам акта поради точно объркване на ЕГН-то на баща ми или е безмислено.

А също така аз не съм от Повдив а от Гоце Делчев и ми казаха да си проверя в кат Гоце Делчев след 1 месец дали е излезнало НП ако не да бъде заверено за още 1 месец. Но както аз съм студент в Пловдив и почти си седя там а постоянният ми адрес е в Гоце Делчев мога ли да заверя акта в Пловдив?

Благодаря предварително.
mehmed90
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 16 Авг 2018, 22:31

Re: Акт за минаване на червено.

Мнениеот mehmed90 » 16 Авг 2018, 22:51

Също така искам да добавя че в Акта пише че съм на 28 години а има месец до навършването им.
mehmed90
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 16 Авг 2018, 22:31


Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron