начало

Гражданите на ЕС няма да правят заверки на удостоверения за раждане, брак или смърт Гражданите на ЕС няма да правят заверки на удостоверения за раждане, брак или смърт

Акт за неправилно паркиране

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Акт за неправилно паркиране

Мнениеот krossss » 20 Юли 2018, 08:01

Здравейте!
Преди 2 дни докато бях спрял в най-дясна лента на Тодор Александров непосредствено преди ул. Брегалница поради това, че ми прилоша, защото моята приятелка беше посетила поликлиниката Полимед поради здравословни пробелми с матката, Бях спрял на аварийки, защото ми беше прилошало и исках малко да си почина. В района нямаше, къде да паркирам, освен на паркинг, но в този момент нямах парички да си го платя.Както си почивах ми се почука на прозореца и видях син силует размазан. В следващия момент го фокусирах и установих, че е полицейски служител на пътна полиция. След кратък разговор ми обясни, че съм спрял на "велоалея" и преча на движението на колоездачите. Честно да си призная не съм видял, че съм заел цялата площ поради това, че ми прилоша и просто исках да пусна кормилото и да си отдъхна.
За голямо мое щастие след тази доза адреналин, моята прителка малко по-късно ми съобщи, че не е най-лошото.
Имам няколко въпроса. Когато се случи авария или подобен случай, като моя по закон, къде трябва да оставя превозното средство - на самия път да преча на другите МПС-та или да преча на велосепедиста с 10 км/ч, който също така по закон ако не се лъжа има възможност да кара по пешеходната алея и по този начин може да се избяга от евентуланп птп на пътя заради моето временно спиране.

Блгадаря Ви предварително, за отделеното време и успех в живота и работата!
С уважение,
П.Й.
krossss
Младши потребител
 
Мнения: 13
Регистриран на: 15 Дек 2007, 14:33

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron