начало

Спецсъдът осъди условно за подкупи състав на ТЕЛК от Стара Загора Спецсъдът осъди условно за подкупи състав на ТЕЛК от Стара Загора

Акт за неправилно паркиране

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Акт за неправилно паркиране

Мнениеот krossss » 20 Юли 2018, 08:01

Здравейте!
Преди 2 дни докато бях спрял в най-дясна лента на Тодор Александров непосредствено преди ул. Брегалница поради това, че ми прилоша, защото моята приятелка беше посетила поликлиниката Полимед поради здравословни пробелми с матката, Бях спрял на аварийки, защото ми беше прилошало и исках малко да си почина. В района нямаше, къде да паркирам, освен на паркинг, но в този момент нямах парички да си го платя.Както си почивах ми се почука на прозореца и видях син силует размазан. В следващия момент го фокусирах и установих, че е полицейски служител на пътна полиция. След кратък разговор ми обясни, че съм спрял на "велоалея" и преча на движението на колоездачите. Честно да си призная не съм видял, че съм заел цялата площ поради това, че ми прилоша и просто исках да пусна кормилото и да си отдъхна.
За голямо мое щастие след тази доза адреналин, моята прителка малко по-късно ми съобщи, че не е най-лошото.
Имам няколко въпроса. Когато се случи авария или подобен случай, като моя по закон, къде трябва да оставя превозното средство - на самия път да преча на другите МПС-та или да преча на велосепедиста с 10 км/ч, който също така по закон ако не се лъжа има възможност да кара по пешеходната алея и по този начин може да се избяга от евентуланп птп на пътя заради моето временно спиране.

Блгадаря Ви предварително, за отделеното време и успех в живота и работата!
С уважение,
П.Й.
krossss
Младши потребител
 
Мнения: 13
Регистриран на: 15 Дек 2007, 14:33

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron