начало

Иван Гешев поиска отстраняването от длъжност на обвинения в хулиганство прокурор от ВКП Иван Гешев поиска отстраняването от длъжност на обвинения в хулиганство прокурор от ВКП

отчуждаване на имот

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


отчуждаване на имот

Мнениеот maridam » 29 Мар 2018, 14:53

Здравейте,

Бих искала да попитам по какъв начин може да се оспори или обжалва решение /определение/ на административен съд относно отчуждаване на имот. Отказ на съда да допусне тройна експертиза и по този начин не допуска да се направи реална оценка на имота и подобренията в него и не се дава яснота на термина "равностоно обезщетение".
Ако не е възможно да се обжалва пред по висока инстанция в България в каква европейска или международна инстанция може да се обжалва?

Благодаря предварително!
maridam
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 29 Мар 2018, 14:44

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта


cron