начало

Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения Президентският секретар Пламен Узунов и съветникът Илия Милушев вече са с обвинения

МЪЛЧАЛИВ ОТКАЗ ОТ ОБЩИНАТА

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


МЪЛЧАЛИВ ОТКАЗ ОТ ОБЩИНАТА

Мнениеот ivka03 » 18 Дек 2017, 13:29

Здравейте,
става въпрос за следното. Преди няколко месеца Кметството на Район Тракия - Пловдив обяви възможност да се наеме паркомясто срещу заплащане от собствениците на жилища в района /т.нар. Платено паркиране пред блока/. Подадохме си необходимите документи и след известно време ни се обадиха да отидем да си вземем разрешителното за ползване и да си платим таксата за месеца. Всичко супер, но се оказа, че са ни дали много тясно място и колата ни не се събира. Мъжът ми е взел документите, платил е и е питал на какъв принцип са раздадени. Оказва се на принципа - наши и ваши /според поведението на служителката в Общината - взела е да се чуди какво да каже и да звъни на останалите ни съседи с платени паркоместа, казала е на мъжът ми да се откаже, като не харесва мястото/. Решихме да отправим писмено заявление до Кмета да ни дадат информация на какъв принцип са разпределени местата /повече от едно са/. От датата на входящия номер мина месец и половина. Днес ходихме да питаме - щели да ни отговорят, датата, която излизала като крайна на билетчето с входящия номер /1 месец/, била от системата, ама срокът не бил 1 месец, чакали отговор от юристите и други подобни. Явно ни мотаят, за да не можем да се жалваме.
Моля, дайте съвет от тук нататък на къде и струва ли си разправията. Искаме да се преборим и да получим това, което ни се полага /или ако е чрез жребий, което ни се падне/, но зависи каква е цената /времева и парична/.
ivka03
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 18 Дек 2017, 12:36

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 6 госта


cron