начало

Лидер на група за данъчни престъпления е осъден на 7 години затвор Лидер на група за данъчни престъпления е осъден на 7 години затвор

Спиране действието на ПАМ

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Спиране действието на ПАМ

Мнениеот deny_crane » 02 Мар 2017, 10:26

Обжалвам ПАМ пред АС с особено искане по чл.166 АПК за спиране, преди произнасяне по жалбата. Съдът се произнесе с определение, като допусна спирането, но определението подлежи на обжалване пред ВАС. Административния орган отказва да спре изпълнението с мотив, че ще обжалва определението. Мисля, че по принцип обжалването не спира изпълнението, като първо това важи за мен, но след определението на съда се отнася за АО. Мога ли да ги атакувам за неоснователни действия по чл.250 АПК?
deny_crane
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 02 Мар 2017, 10:08

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron