начало
Знаково решение на съдиите във ВСС - Красимир Шекерджиев е излъчен за управата на НИП Знаково решение на съдиите във ВСС - Красимир Шекерджиев е излъчен за управата на НИП

Акт от НАП

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Акт от НАП

Мнениеот shtangar » 11 Яну 2017, 18:16

Здравейте. Проверка на НАП установява липса на месечен отчет от касов апарат в книгата за финансови отчети в обекта. Месечният отчет е издаден, но временно неприсъстващ в обекта, подлежащ на проверка (намира се временно при счетоводната къща на фирмата в София, която го е взела временно за да си приключи годината). А такъв отчет е издаден навреме, просто намирайки се в този момент в София. НАП издават Акт за административно нарушение по чл. 41, ал. 2 на Наредба №18 от 2006, твърдейки, че имало някакви влезли преди 2-3 месеца промени, където за подобно нарушение можело да се присъди запечатване на обекта. Има 3 дни за обжалване. Всякаква помощ или информация е добре дошла.
shtangar
Младши потребител
 
Мнения: 11
Регистриран на: 02 Мар 2011, 12:39

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron