начало

Какво да правим, когато Законът за мерките срещу изпирането на пари се сблъска с GDPR Какво да правим, когато Законът за мерките срещу изпирането на пари се сблъска с GDPR

Фирма за извозване на отпадъци...?

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Фирма за извозване на отпадъци...?

Мнениеот mutha » 25 Мар 2015, 13:42

Здравейте! Извинявам се, ако въпросът вече е задаван или ако нарушавам правилата на форума - това ми е първия пост (въпрос).

Работя във фирма, която натрупа отпадъци - хартия, канцеларски материали. Свързах се с фирма, която предлага да извозва отпадъците ни веднъж месечно, само че иска доста висока такса за тази услуга.

В случай че ние като фирма можем сами да извозваме отпадъците си (на съответните депа/места, разбира се), задължените ли сме по закон да сключваме договор с друга фирма (фигурираща в списъците на РИОСВ), която да поеме дейността по извозването на отпадъците? Можем ли да правим това сами или е в нарушение на закона? Изискват ли се попълването на документи или трябва ли да се търси разрешение от съответната институция, за да поемем сами извозването/транспортирането на отпадъците ни?

Благодаря предварително за отговора!
mutha
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 25 Мар 2015, 13:37

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron