начало

Лидер на група за данъчни престъпления е осъден на 7 години затвор Лидер на група за данъчни престъпления е осъден на 7 години затвор

Смяна на фамилно име - основание

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Смяна на фамилно име - основание

Мнениеот antewy » 06 Мар 2015, 11:33

Здравейте дами и господа юристи , бихте ли дали сведуща информация за това дали вдовица след смъртта на съпруга си може да възстанови фамилното си име по майчина линия ? Какво е основанието и възможно ли е ? Ако е възможно това за нея , нейното дете може ли същото да го направи ? От страна на бащата всички са неблагодарни и зли , завистливи и лакоми хора за пари и решението на вдовицата и синът и е да сменят фамилията , това възможно ли е ? Майката на вдовицата е съгласна ако от нея зависи това по някакъв начин !?

Благодаря предварително ако някой бъде така добър да ни даде напътствия !
antewy
Нов потребител
 
Мнения: 6
Регистриран на: 03 Юли 2013, 18:59

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron