начало

Лидер на група за данъчни престъпления е осъден на 7 години затвор Лидер на група за данъчни престъпления е осъден на 7 години затвор

Срокове - АПК

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Срокове - АПК

Мнениеот hellmad » 26 Яну 2015, 15:32

Здравейте,
ако теоретично предположим, че заинтересовано лице е обжалвало решение на НЕЛК (чрез административният орган пред Административният съд - гр. София), до колко време след депозирането на документите, би трябвало да получа уведомление, че същото решение се жали.

Проблема е в това, че при обжалване на решението на ТЕЛК пред НЕЛК, последният отсъди в моя полза и от тогава положението е "развитие в застои"! Датата на решението на НЕЛК е 17-ти ноември, 2014-та. От тогава са минали повече от два месеца, и както и да ги смятам, всички презклузивни срокове са изтекли, но ни вест, ни кост - от НОИ, от АС, РЗИ и прочее.

Тъй като не намирам упоменати срокове в АПК - може би някой може да сподели практически опит.
Поздрави,
Енчев
hellmad
Младши потребител
 
Мнения: 36
Регистриран на: 06 Окт 2013, 18:35

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron