начало

Съдии от Пловдив пишат на ВСС за управлението на Иван Калибацев. Искат проверка Съдии от Пловдив пишат на ВСС за управлението на Иван Калибацев. Искат проверка

Изискване на информация от АСП

Дискусии и казуси в областта на административното право и процес
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Изискване на информация от АСП

Мнениеот tyronne » 05 Апр 2021, 18:18

След нефелния отговор, който си мисля че даже е напълно незаконен, но и кзлд си траят и не знам какво да им напиша на АСП, изниква въпроса как се снабдяваме с необходимото съдебно удостоверение, за да получим така зорко пазен сигнал срещу нас в асп, на база на който сигнал сме проверявани, губили сме пари, време, нерви, а АСП женичката продължава зорко да търси своя бонус от началниците за добре свършена работа неспирайки с проверките и обажданията, бог да я поживи.

https://i.imgur.com/BK3vf5x.png

https://i.imgur.com/l0MIX0k.png
https://i.imgur.com/ZwdhZ7r.jpg :)
tyronne
Потребител
 
Мнения: 158
Регистриран на: 24 Мар 2011, 22:16

Назад към Административно право


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта


cron