начало

Прокурорската колегия ще подбира европейските делегирани прокурори, а те ще са независими от обвинител №1 Прокурорската колегия ще подбира европейските делегирани прокурори, а те ще са независими от обвинител №1

Подновяване на ипотека

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Подновяване на ипотека

Мнениеот valtro » 13 Ное 2017, 15:24

Здравейте,
В договора ми за ипотечен заем има клауза, в която е упоменато, ако ипотеката се подновява на всеки 10 години за сметка на кредиополучателя. От банката обаче ме пращат при нотариус различен от този, който е учредил ипотеката. Дали го правят просто защото работят с този нотариус и дали да търся друг нотариус?Предполагам таксите при всички са еднакви.
valtro
Младши потребител
 
Мнения: 18
Регистриран на: 30 Май 2016, 18:20

Re: Подновяване на ипотека

Мнениеот kdkrastev1234 » 15 Ное 2017, 07:07

Таксите са еднакви и кой е Нотариуса не е от значение.
Редно е обаче банката да подаде искане за подновяване, а не ти. Ще и възстановиш таксите, щом такава е договорката, но поне няма да се занимаваш с процедурата.
kdkrastev1234
Потребител
 
Мнения: 616
Регистриран на: 27 Фев 2014, 08:22


Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron