начало

ВСС: Не е необходим специален обвинител, който да разследва главния прокурор ВСС: Не е необходим специален обвинител, който да разследва главния прокурор

Прехвърляне на ипотекиран имот от родители

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Прехвърляне на ипотекиран имот от родители

Мнениеот seagull » 22 Сеп 2017, 12:13

Здравейте, имаме нужда от прехвърляне на ипотекиран апартамент, който е на името на родителите ми, на мое име. Повече от половината е вече изплатен, но тъй като аз живея в апартамента и изплащам заема, искаме всичко да бъде на мое име - собствеността и остатъка от задължението. Въпросът ми е какви стъпки трябва да се предприемат - да отидем в банката с това искане, при нотариус или въобще как се процедира в тези случаи? Гол и бос съм по тоя въпрос и нямам никакъв опит с банки и имоти, затова всяка информация ще ми е от полза. Линкове към предишни теми също. Благодаря предварително!
seagull
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 22 Сеп 2017, 12:06

Re: Прехвърляне на ипотекиран имот от родители

Мнениеот katerinakuch » 22 Сеп 2017, 12:15

Така или иначе сделката ще се изповядва пред нотариус. Той ще прецени дали да допусне прехвърлянето и при какви условия.
katerinakuch
Активен потребител
 
Мнения: 1140
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron