начало

Прокуратурата пак наложи 10 000 лева гаранция на Лютви Местан Прокуратурата пак наложи 10 000 лева гаранция на Лютви Местан

Прехвърляне на ипотекиран имот от родители

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Прехвърляне на ипотекиран имот от родители

Мнениеот seagull » 22 Сеп 2017, 12:13

Здравейте, имаме нужда от прехвърляне на ипотекиран апартамент, който е на името на родителите ми, на мое име. Повече от половината е вече изплатен, но тъй като аз живея в апартамента и изплащам заема, искаме всичко да бъде на мое име - собствеността и остатъка от задължението. Въпросът ми е какви стъпки трябва да се предприемат - да отидем в банката с това искане, при нотариус или въобще как се процедира в тези случаи? Гол и бос съм по тоя въпрос и нямам никакъв опит с банки и имоти, затова всяка информация ще ми е от полза. Линкове към предишни теми също. Благодаря предварително!
seagull
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 22 Сеп 2017, 12:06

Re: Прехвърляне на ипотекиран имот от родители

Мнениеот katerinakuch » 22 Сеп 2017, 12:15

Така или иначе сделката ще се изповядва пред нотариус. Той ще прецени дали да допусне прехвърлянето и при какви условия.
katerinakuch
Потребител
 
Мнения: 976
Регистриран на: 28 Юни 2007, 12:27


Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron