начало

Гешев обособи три нови направления във ВКП за новите приоритети Гешев обособи три нови направления във ВКП за новите приоритети

Комисионна управление със задна дата

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Комисионна управление със задна дата

Мнениеот devils » 22 Юни 2015, 15:30

Здравейте, имам нужда от насока и след това ако се наложи ще ползвам услугите на адвокат.
Случаят е следният: от Райфайзенбанк търсят комисионна управление на физическо лице по ипотечен кредит за 2013 и 2014 г. Те /банката/ твърдят че такава комисионна изобщо не е била начислявана и сега щели да я начислят заедно за тези години плюс текущата комисионна за 2015 г. За този период сметката за обслужване на кредита е била запорирана и той /кредита/ се е обслужвал ежемесечно и в срок чрез буферна сметка. За 2013 г. лицето кредитополучател твърди че е подавана молба за разсрочване на комисионната, но от банката не могат да я открият.
Въпросът ми е: имат ли право чак сега през 2015 г. са търсят комисионна управление за предишните 2013 и 2014 г. при положение че това не е по вина на лицето кредитополучател? Може ли да се оспорва и да си търсят отговорност от служителя който не е направил съответното начисление?
Изобщо някакъв съвет?
devils
Младши потребител
 
Мнения: 16
Регистриран на: 10 Май 2013, 11:53

Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron