начало

Изцяло електронното връчване на адвокатите се отлага за 1 юли 2022 г., а ЕПЕП – с шест месеца Изцяло електронното връчване на адвокатите се отлага за 1 юли 2022 г., а ЕПЕП – с шест месеца

Комисионна управление със задна дата

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Комисионна управление със задна дата

Мнениеот devils » 22 Юни 2015, 15:30

Здравейте, имам нужда от насока и след това ако се наложи ще ползвам услугите на адвокат.
Случаят е следният: от Райфайзенбанк търсят комисионна управление на физическо лице по ипотечен кредит за 2013 и 2014 г. Те /банката/ твърдят че такава комисионна изобщо не е била начислявана и сега щели да я начислят заедно за тези години плюс текущата комисионна за 2015 г. За този период сметката за обслужване на кредита е била запорирана и той /кредита/ се е обслужвал ежемесечно и в срок чрез буферна сметка. За 2013 г. лицето кредитополучател твърди че е подавана молба за разсрочване на комисионната, но от банката не могат да я открият.
Въпросът ми е: имат ли право чак сега през 2015 г. са търсят комисионна управление за предишните 2013 и 2014 г. при положение че това не е по вина на лицето кредитополучател? Може ли да се оспорва и да си търсят отговорност от служителя който не е направил съответното начисление?
Изобщо някакъв съвет?
devils
Младши потребител
 
Мнения: 16
Регистриран на: 10 Май 2013, 11:53

Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron