начало

От 14 юли Гърция ще изисква от влизащите от България отрицателен PCR тест От 14 юли Гърция ще изисква от влизащите от България отрицателен PCR тест

Адвокати Варна

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Адвокати Варна

Мнениеот ppp_ex » 07 Апр 2015, 15:18

Здравейте,

Моля за координати на адвокати във Варна, вещи в банковите дела. Става въпрос за ипотечен кредит, на който вноската се повиши осезаемо преди години и се намали символично в последните една, две. Прочетох за доста спечелени дела и осъдени банки да връщат взети пари и бих желал да направя консултация с адвокат във Варна, печелил подобни дела.

Поздрави!
ppp_ex
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 07 Апр 2015, 15:07

Re: Адвокати Варна

Мнениеот kdkrastev1234 » 26 Апр 2015, 17:47

Писанията по медиите са по-скоро за изключенията и то за решения на ниските инстанции, които не са окончателни. Практика на ВКС е оскъдна и не ви вещае успех. Всъщност е по-скоро обратното, защото преди два дена излезе едно решение на ВКС, в което е прието, че банките могат да променят сами лихвите.
Така че си направете добре сметката, да не се окаже, че ви обещават чудеса, а накрая не само че не сте спечелили нищо, но дължите на банката и няколко хиляди лева разноски.
kdkrastev1234
Потребител
 
Мнения: 616
Регистриран на: 27 Фев 2014, 08:22


Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта


cron