начало

Отнемането на недекларирани на границата пари, комбинирано със затвор или глоба, противоречи на правото на ЕС Отнемането на недекларирани на границата пари, комбинирано със затвор или глоба, противоречи на правото на ЕС

заличаване на 3 ипотеки и вписване на нова

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


заличаване на 3 ипотеки и вписване на нова

Мнениеот viksi78 » 16 Авг 2014, 12:30

Здравейте,
въпросите на които не намерих пълен отговор във форума са ми следните:
Предстои ми кредит за рефинансиране от нова банка на ипотекиран апартамент.
1. Апартамента е с три ипотеки. Като последната е направена при превалутиране на единия кредит от франкове в лева. Та това означава ли заличаване на три ипотеки, въпреки че втората и третата са за този кредит за който споменах по - горе?
2. От новата банка ми искат писмо ангажимент от старата банка, че ще заличи ипотеките след постъпване на парите по кредита по сметката ми, но в нотариалния акт за договорна ипотека, така или иначе Пощенска банка се задължава да заличи ипотеката след изплащане на дълга. Въпроса ми е може ли това да се ползва като ангажимент, или изрично трябва да взема 2 писма ангажимемт за всеки кредит в Пощенска банка по 100 лв едното :evil: , за да е спокоен новия кредитор, че ще се заличат ипотеките?
3. Възможно ли е новата ипотека да е законна, а не договорна? Стойността на ипотеката ще е по-малка от стойността на апартамента.
4. След като се учреди новата ипотека, след колко време мога да проверя в агенция по вписванията, че ипотеката е само една :lol:

Благодаря на желаещите да ми отговорят и се извинявам ако накои от въпросите вече са дискотирани.
viksi78
Нов потребител
 
Мнения: 1
Регистриран на: 16 Авг 2014, 12:09

Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron