начало

Прокурор от ВКП е обвинен в хулиганство, ударил охранител на болница Прокурор от ВКП е обвинен в хулиганство, ударил охранител на болница

Ипотека на семеен имот за бизнес кредит

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Ипотека на семеен имот за бизнес кредит

Мнениеот mandarinam » 10 Фев 2014, 20:34

Здравейте,
Започвам собствен бизнес и майка ми иска да ми помогне. Притежава малък имот/офис в София. Мислим за ипотечен кредит за стартиращ бизнес, бихте ли ме посъветвали с какъв тип адвокат да се консултираме, благодаря.
mandarinam
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 10 Фев 2014, 20:25

Re: Ипотека на семеен имот за бизнес кредит

Мнениеот ivanov_p » 10 Фев 2014, 20:43

Сядай си на дирника и си търси работа!
ivanov_p
Активен потребител
 
Мнения: 3342
Регистриран на: 26 Ное 2013, 19:53

Re: Ипотека на семеен имот за бизнес кредит

Мнениеот mandarinam » 10 Фев 2014, 20:51

Иванов, ти моя дирник не го мисли, яз работа съм си намерила, че и на още двама-трима съм дала. Сега за себе си работя. От скоро и в България.
mandarinam
Нов потребител
 
Мнения: 2
Регистриран на: 10 Фев 2014, 20:25

Re: Ипотека на семеен имот за бизнес кредит

Мнениеот karanedeff » 11 Фев 2014, 12:44

mandarinam написа:Мислим за ипотечен кредит за стартиращ бизнес,

MoitePari.bg е българският финансов пътеводител, чиято мисия е да подпомага потребителите в намирането на най-добрите финансови продукти на пазара.

MoitePari.bg активно наблюдава финансовият пазар и безпристрастно анализира всички данни за финансови оферти за следните продукти:
Ипотечни кредити
Потребителски кредити
Кредити и лизинги за автомобили
Кредитни карти
Дебитни карти
Срочни депозити
Спестовни сметки
Бизнес кредити
Взаимни фондове
Застраховки

Информацията се представя в удобни сравнителни таблици на интернет портала http://www.MoitePari.bg.

Фирмата стартира своята дейност през месец май 2005г., като уеб порталът е активен от месец септември 2005г. За кратко време MoitePari.bg печели симпатиите на потребителите и се утвърждава като доверен и леснодостъпен източник на информация. Това донася на фирмата престижната награда за уеб сайт на публиката в категория финанси на конкурса БГ Сайт 2005 и БГ Сайт 2006.

Идеята за професионално и пълно обслужване на потребителите се доразвива, и през март 2006г. MoitePari.bg стартира самостоятено дъщерно дружество, Кредитланд ЕООД, което става правоприемник на консултантската услуга на MoitePari.bg. С Кредитланд, http://www.creditland.bg, потребителят има възможност да намери и да кандидатства за най-изгодният ипотечен кредит. Финансовите консултанти предлагат активното си съдействие на всеки етап от процеса- сравнение, избор, подготовка на необходимите документи, водене на преговори с банката/те и кандидатстване за желаният кредит.

Успешното начало и изключителният интерес към услугите на MoitePari.bg в България, провокират идеята да се поставят основите на цяла международна финансова мрежа FinZoom Financial Guides Network (http://www.finzoom.com), чиято мисия е да бъде финансов пътеводител не само на потребителите в България, но и извън нея. Така през Август 2006 г. стартира аналогът на МОИТЕ ПАРИ в Румъния (http://www.finzoom.ro), а месец по-късно и в Турция (http://www.finzoom.com.tr). По този начин финансовата мрежа обслужва вече над 100 милиона граждани от региона.

В България, освен пълно сравнение на финансови продукти, MoitePari.bg има партньорски споразумения за регулярно публикуване на статии, анализи и сравнителни таблици в следните печатни издания - в-к "Труд", в-к "Капитал", в-к "Монитор", в-к "Телеграф", а също и в редица водещи онлайн портали. За повече информация - посетете секция партньори.

За в бъдеще се предвижда да се разшири продуктовият портфейл чрез активно добавяне на нови категории от финансовия и нефинансовия сектор, с което MoitePari.bg да утвърди позицията си на основен и водещ агрегатор на данни за финансови продукти на българският пазар.


Как се издържаме

Приходите на MoitePari.bg се базират на референтни такси, които се плащат от финансовите институции, когато потребителят подаде през сайта заявка за потребителски кредит, кредит или лизинг за закупуване на автомобил, ипотечен кредит, кредитна карта, дебитна карта, спестовна сметка или депозит за съответната институция. Тази услуга е безплатна за потребителя и по никакъв начин не оскъпява избраният от него продукт.


MoitePari.bg окуражава всички банки да позволят директно кандидатстване през сайта, с което потребителите да спестят време и пари. Независимо от опцията за онлайн заявка през MoitePari.bg, на уеб порталът е поместена информация за всички актуални оферти на пазара.
http://inscribe.free.bg/cgi-php/phpbb3/index.php
Аватар
karanedeff
Активен потребител
 
Мнения: 1236
Регистриран на: 30 Ное 2002, 17:20

Re: Ипотека на семеен имот за бизнес кредит

Мнениеот elgeor » 24 Фев 2014, 22:56

Съвсем принципно - адвокат търговско право
ПС: вижте лични
elgeor
Младши потребител
 
Мнения: 33
Регистриран на: 11 Апр 2012, 11:40


Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта


cron