начало

Прокурори и следователи ще вдигат паметник на американски президент в София Прокурори и следователи ще вдигат паметник на американски президент в София

Молба за вписване

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.


Молба за вписване

Мнениеот Петров » 21 Яну 2002, 20:54

Тъй,като ще правя за първи път договорна ипотека ми казаха,че е нужно освен молбата до нотариуса да се направи и молба до съдиято по вписванията.Та някой да има такава,просто да я видя за модел и ако може да ми я изпрати на адрес valeri2@mail.bg.Благодаря Ви предварително!
Петров
 

RE: Молба за вписване

Мнениеот notarius » 21 Яну 2002, 23:12

Всъщност защо не поискате това от нотариуса? Повечето не си надписват таксите поради това, че сте поискали от тях да впишат ипотеката.
notarius
Младши потребител
 
Мнения: 14
Регистриран на: 28 Яну 2004, 16:00

RE: Молба за вписване

Мнениеот адвокат Х » 22 Яну 2002, 21:42

Молбата до съдията по вписванията си я прави нотариусът. Той представя акта за вписване. Ако той иска от Вас Вие да му я пишете, Ви препоръчвам да го оставите без сделката и да идете при друг.
адвокат Х
 

RE: Молба за вписване

Мнениеот адвокат Х » 23 Яну 2002, 17:54

Ето и текст Материален интерес:_________________ лв. Такса вписване: _____________________ лв. Квитанция № ____________________ 2002 г. Вх. № _________________/_________ 2002 г. СЪДИЯ по вписванията: __________________ До Съдията по вписванията при Софийски районен съд МОЛБА Нотариус ... вписан под № ...В регистъра на Нотариалната камара НА Република България, с район на действие - района на СРС, с адрес на нотариална кантора град София, ... Госпожо съдия, Моля на основание член 25, алинея 3 от Закона за нотариусите и нотариалната дейност във връзка с член 21 от Наредбата за служебните архиви на нотариусите и нотариалните кантори да извършите вписване на представеният и надлежно оформен от мен: акт № _________ том _________ рег. № ________ дело № __________/2002г. за ______________________________________________________________________ на следния недвижим имот: __________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ ___________________________________________________________________________ Моля да извършите необходимите отбелязвания върху екземплярите, представени от мен, и да подпишете същите съгласно изискванията на член 9 от Правилника за вписванията. Прилагам следните документи: ь Удостоверение за данъчна оценка № ______________/__________2002 г., издадено от ДП "_______________________"; ь Декларация(и) по член 226, алинея 1 от Данъчно процесуалния кодекс. град София С УВАЖЕНИЕ: ___________2002 г.
адвокат Х
 


Назад към Ипотека


Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта


cron